Natural NEWS

Russin & Nötter

Russin & Nötter

Sweet raisin, tangy apples and crisp hazelnuts.

Sunt & Gott Original

Sunt & Gott

Sweden’s first muesli that is healthy, simple and tasty.

Bran Müsli

Bran Müsli

Rich in fibre, mix of bran, oat, wheat, corn and rice puffs.

All products

How does YOUR MUESLI look like?

Do you want to pimp up your own muesli? We have some great tips!

To inspiration page

Your muesli on Instagram

See all Images

Finax Muesli on Facebook

den 1 January

🏆TÄVLING🏆 Vinn en årsförbrukning av valfri frukostprodukt från Finax! Länk: http://bit.ly/FinaxTävling På Finax tillverkar vi bara produkter vi vill ge till våra egna barn. Därför tycker vi det är viktigt att veta vad våra konsumenter tycker om socker och andra sötningsmedel i det vi äter. Svara på några frågor för att vara med och bidra. Tävlingen avslutas 20 juli och vinnaren presenteras på Facebook den 30de juli. Vinnaren utses av en jury och kan inte överklagas. Denna tävling är inte sponsrad, organiserade eller administrerad av Facebook. Fullständiga tävlingsvillkor: http://bit.ly/Finaxtavlingsvillkor

den 1 January

Kanelbullens dag idag! Baka en supergoda glutenfria bullar med vår Fina Mjölmix😀 #kanelbullensdag

den 1 January

Tusen tack alla ni som kom förbi oss på Tjemilen i helgen! Hoppas ni fick en härlig upplevelse runt banan och att vi ses snart igen! #tjejmilen2016 #finaxtjejmilen

den 1 January

Välkomna till Tjejmilen expo! Vi är på plats och har finfina erbjudanden. Dessutom går 10% av all försäljning till Plan International och Flickors rättigheter. Vi ses väl där??

den 1 January

Nu är det bara 2veckor kvar till Tjejmilen! Ladda med Finax Frukostprodukter och en skön löprunda i helgen. Vi ses där! #tjejmilen2016

den 1 January

Var med oss och spring Tjejmilen! Ange hashtag #finaxtjejmilen och posta en bild med ditt bästa finax frukosttips inför en löprunda/tävling. Var med och vinn en gratis startplats! Tävlingen pågår t.o.m. sön 14/8.

den 1 January

Breaking news! Finax är ny sponsor till tjejmilen. Finax kommer att vara på plats och bjuda på smakprover och fantastiska erbjudanden på alla våra produkter. Allt för att du ska få den bästa och godaste uppladdningen inför loppet. I samband med nummerlappsutdelningen kommer ni i vår monter dessutom erbjudas möjlighet att bunkra upp skafferiet med nyttiga frukostprodukter inför hösten.

den 1 January

Vi är så glada och stolta att Linus Larsson, som vann Hela Sverige bakar 2015, är vår nya ambassadör för URKRAFT. Linus kommer att dyka upp här med recept, tips och annat skoj man kan använda våra produkter till. Framförallt kommer han baka härliga bröd och bakverk på våra glutenfria mjöler.

den 1 January

Nu har fantastiska PT-Fia gjort supergoda och hälsosamma müslibollar, av vår URKRAFT müsli rödbeta & choklad. Nyfikna? Se receptet här: http://ptfia.metromode.se/2016/04/19/finax-muslibollar/

den 1 January

Så här mycket URKRAFT borde nästan inte rymmas i en och samma bild 😃

den 1 January

Känner ni det också? Hur det liksom vibrerar i luften med en förnimmelse om våren och allt vad den för med sig? Där snackar vi vekrligen URKRAFT i ordets rätta bemärkelse!

den 1 January

Nya spännande smakkombinationer på en bas bakad av uråldriga sädesslag. Glutenfritt, gott och perfekt att ladda kroppen med. Det är URKRAFT!

More on Facebook